A Figura története

Felhasználó értékelés

Az oldal célja, hogy folyamatos rálátást biztosítsunk boltunkra az internetező vevőkörnek, valamint betekintést nyújtsunk a bolt kínálatába, hangulatába mindazoknak, akik még nem ismernek bennünket, és ezzel személyes látogatásra ösztönözzünk sokakat.  Szeretnénk, ha az oldalon, és a boltban is gyakran találkoznánk, ha gyakran visszatérnétek ide is, oda is! Bízunk benne, hogy a tegező szövegezés nem sért senkit sem, egyszerűbb így itt az interneten.

Kínálatunkból néhány átfogó megnevezés:
kreatív alapanyagok * művészkellék * dekorációs eszközök * e témákhoz kapcsolódó könyvek * népzene-, és jazz CD-k * ajándék * füstölők, illóolajok * ötletek *Antikvárium.hu átadópont

Ezen kínálatot igyekszünk egyfajta, a természetességet tükröző ízlésvilágban tartani, megjelenik  ez az anyagminőségekben, és a zenében is. De nem is szűkül be itt a látókörünk, örömmel várjuk az igényeket. Kellemes időtöltést kívánunk!

És hogy, hogyan is kezdtük?...
2000-ben Kapolcson kezdődött minden. Akkor jártunk először a Művészetek Völgyében, ahonnan rengeteg élménnyel tértünk haza. „Hozzászereztünk” egy kicsit a szentendrei Skanzen-hangulatból, és ezek az élmények együttesen sugallták a bolt létrehozását, amit még az évben, családi vállalkozásban megvalósítottunk. Egy 16 négyzetméteres helyiségben kezdtük, nagyon sok saját készítésű, ill. más kézműves ajándékkal, majd 2001-ben indítottuk a hobbykellékek forgalmazását. Attól az évtől jártunk a Völgy vásáraiba is az árukészletünkkel. 2002-ben kicsivel nagyobb üzletben folytattuk, itt kezdtünk a művészkellékekkel ismerkedni. 2004-ben költöztünk jelenlegi helyünkre, ahol már közel 40 négyzetméteres eladótér áll a vásárlók rendelkezésére. Ekkor bővítettük a kínálatunkat a hagyományos, hangszeres zenékkel. Hazai előadók (néhány vendég zenészt leszámítva) népzenei-, jazz- és világzenei lemezei színesítik készletünket.
Hogy hol is tartunk most, arról személyesen a legcélszerűbb meggyőződni. Az árukészlet felsorolása nem lehet teljes, a boltban sem biztos, hogy minden azonnal látszik, ezért ha nem találsz valamit, kérdezd! Igyekszünk közvetlen kapcsolatban maradni a vásárlóinkkal, hiszen így lehet leginkább megfelelni. WEB-áruházat nem működtetünk, magunk is a kézzelfogható árubeszerzést részesítjük előnyben. Ám ha valaki mégis csomagban szeretne vásárolni, egyeztessünk, és mi küldjük!
Hírleveleinkből az aktualitásokról értesülhetnek mindazok, akik fogadják leveleinket.

Várunk minden érdeklődést!

Hirdetés