Exkluzív krétakészlet - szép ajándék

Felhasználó értékelés

     

Exkluzív kréta készlet - elérhető áron. Ezen belül is kétféle kiszerelés, az egyik 4 szín (fekete, fehér, kétféle barna), a másik 6 szín (fekete, fehér, szürke, háromféle barna) Conté pittkrétát tartalmaz, az egyik karton dobozban, a másik fémdobozban. Akár saját részre, vagy akár ajándékként is megállja helyét. Zsebben elfér, ehhez már csak a megfelelő papír (fehér vagy színes Ingres -"ángré"- papír is kapható boltunkban), esetleg fixatív spray vagy a hagyományos fixatív folyadék szükséges. A folyadékhoz fúvókát is kínálunk. Az előrajzoláshoz, egyéb grafikai kiegészítéshez grafit-, pasztell- és szén ceruzákat is találsz a Figurában. Szép ajándékcsomagot lehet mindezekből összeállítani, biztosan hasznos lesz a "művészkezű" megajándékozottnak!

Vékonylazúr fatárgyakhoz

Felhasználó értékelés

Mind kültéri, mind beltéri használatra ajánlott vízbázisú vékonylazúr fatárgyak színezésére és védelmére. Száradás után a felület matt és vízálló lesz. Ecsettel vagy szivacsecsettel kenhetjük fel az előkészített, portalanított felületre. Használat előtt felrázandó!
Bevezető ára 2014 január-február hónapban 410.- HUF
Három színben kapható: dió, gesztenye és ében.

Illatosító viaszkockák

Felhasználó értékelés

Az intenzív, kellemes illatú pálmaviasz kockákat meglévő aromalámpádban is használhatod. Vizet ehhez nem kell adagolni, a tálkában felolvad és a hő hatására maga a viasz kezd párologni, így árasztva szét az illatot. Ha időközben eloltod a lámpát, a viasz a gyertyához hasonlóan visszadermed, majd bármikor újra használható. Egy dobozka tartalma 8 db viaszkocka.

   

Könyv: Nemezművesség

Felhasználó értékelés

A nemezkészítés múltja legalább hat-nyolc ezer évre tekint vissza, de ez a sokoldalú anyag ma is fontos része az életünknek. Készül belőle kalap, süveg, takaró, használjuk a háztartásban, felfedezték a művészek, és kiváló szigetelőképességének köszönhetően az ipar fontos alapanyaga. 
A nemezkészítés szerepe különleges a magyar kultúrában. Mi vagyunk a legnyugatibb nép, amely ősi mesterségeként művelte a nemezkészítést. 

A könyvben a mesterség története, alapjai mellett a szerzők szeretnék megmutatni a nemezben rejlő örömöket és lehetőségeket. Az olvasó elsajátíthatja, hogyan kell babát, tolltartót, papucsot készíteni, a könyv végén pedig jelkép gyűjtemény segít a díszítőelemek kiválasztásában, köztük való eligazodásban.

A kézírás különleges hangulata

Felhasználó értékelés

A mai világban szinte már teljesen nélkülözzük a hagyományos postai levelezést. Pedig hát ... jusson eszünkbe, hogy milyen érzés a postaládában felfedezni egy levelet kedves ismerősünktől, barátainktól. Megdobban a szívünk. Különösképpen akkor, ha ilyen szép borítékban érkezik, és ezzel harmonizáló szép papírra íródott a tartalma. Bár az  elektronikus levelezés gyorsaságával nem versenghet, ez sokkal inkább a szívekben landol! Saját felhasználásra vagy ajándékként is ajánljuk levélpapír szettjeinket: lovas, pipacsos, rózsás, levendulás ...!

Hirdetés