Kedveznényrendszerünk

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

2016. július 4-től kedvezmény rendszerünk módosul, az egy összegű készpénzfizetéses vásárlások esetében (az értékhatárok és a kedvezmények mértékének változatlanul hagyása mellett) a kedvezményt a vásárlás napját követő naptári hónapban, szintén egy összegű készpénzfizetéses vásárlásából érvényesítheti a kedvezményezett.

A jóváírást vásárlási értékhatárhoz nem kötjük, azonban a kisebb értékű vásárlásból visszamaradó kedvezmény elévül. Lejárat vagy elvesztés esetén a kedvezmény nem pótolható!


KUPON FORMÁJÁBAN az alábbi kedvezményt nyújtjuk vásárlóinknak:

6.000.- forint fölött   -4%
10.000.- forint fölött   -8%, maximum 5.000.- forint.


Ezzel egy időben a "Bumeráng a Figurához" elnevezésű sorszámozott gyűjtőkártyákat az utoljára kiadott kártyát követő 2 év kifutási idő után megszüntetjük, további kedvezményeket erre már nem írunk fel, illetve a fel nem használt kedvezmények érvényüket vesztik!

Egyéb kedvezmények a Partneri kapcsolatok menüben találhatók.

Egyéb kedvezmények (Pl: Tatabánya kártya, Praktika klubkártya, stb.), akciók esetében a levonás nem halmozódik, ilyen esetben a magasabb kedvezményt vesszük figyelembe.

Minden felsorolt kedvezmény csak saját készletünkre vonatkoztatható (nem áll módunkban kedvezményt biztosítani pl. az Antikváriumi könyvrendelések összegéből!).

Hirdetés